miercuri, 4 aprilie 2012

GEOCONCEPT PENTRU GEOGRAFI!


    Buna ziua, stimati profesori de geografie din judetul Bacau.

   Va invitam sa vizitati site-ul asociatiei noastre de geografie aplicată Geoconcepthttp://www.atlas.usv.ro/geoconcept/index.php
In primul rand va invitam sa publicati in revista de specialitate Geoconcept (editor: dr Ionut Cristea- icristea@atlas.usv.ro). Revista este dedicata tuturor geografilor sau pasionatilor de geografie. Lucrarile vor fi publicate online, cu ISSN, in limba română. 
Site-ul Asociației este  http://fig.usv.ro/geoconcept/
Pentru a primi informații prin email în legătură cu activitățile desfășurate sunteți rugați să vă înregistrați la NEWSLETTER (pas 1 - introducerea unei adrese valide de email, pas 2 - confirmarea ei după primirea unui mesaj de înregistrare).
   Puteți solicita informații despre cum puteţi deveni membri prin intermediul adreselor disponibile la CONTACT. Acordam asistenta stiintifica in orice domeniu al geografie inclusiv colectii de articole, carti, materiale grafice, cartografice, fotografice si tabelare. Organizam stagii de perfectionare in teren si laborator, conferinte si intalniri cu geografie de seama din Romania si strainatate.

Daţi viaţă viziunilor voastre despre Terra !!!
Impreuna putem face o echipa mult mai buna pentru geografie. 



Cu stima,
Marcel Mindrescu
Presedinte AGAG

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu